Voordeliger online winkelen met kortingscodes

Nederlanders gaan steeds meer actief op zoek naar kortingscodes. Dat blijkt uit onderzoek van Geldwijzer.online. Om zo voordelig mogelijk aankopen te kunnen doen struinen Nederlanders het hele internet af naar kortingscodes, kortingsacties en kortingsbonnen. Een van de bekendere kortingscode websites is Ketos.nl.

Nederlanders houden vooral van vroegboekkortingen, last minute-voordelen en online kortingssites. Acties en bonnen uit kranten of tijdschriften knippen blijken echter zeer ouderwets en niemand is nog te porren voor middeleeuwse spaaracties van winkels zoals zegeltjes plakken.

“Het is logisch dat Nederlanders op zoek zijn naar korting. Anders zijn ze namelijk een dief van hun eigen portemonnee, als ze niet even een kortingscode van Ketos.nl gebruiken om hun online aankopen voordeliger uit te latten pakken”, licht onderzoeker Belly Wahir toe.

We zouden het zeer op prijs stellen als je een link naar dit artikel zou willen delen, zodat geïnteresseerden het gemakkelijk kunnen vinden:

Lees ook:

  • Geen gerelateerde berichten
Schuiven naar boven