Middeling belasting

Middeling kan u veel geld opleveren: met de middelingsregeling kunt u uw inkomen middelen over 3 aaneengesloten jaren. Vervolgens berekent u hoeveel belasting u per jaar moet betalen. Zijn de nieuwe belastingbedragen lager dan die van de eerdere aanslagen? Dan heeft u recht op een teruggaaf. Bereken of u gebruikt kunt maken van middeling van belasting.

Deze rekentool is geheel gratis.

De middelingsregeling is zeker handig voor mensen met een wisselend inkomen. Door het inkomen te middelen over meerdere jaren kunt u zo belasting terugvragen want dan betaalt u over een groter deel van uw inkomen belasting in de lagere belastingschijven.


Was dit artikel waardevol? Het kopiƫren van dit artikel is niet toegestaan. Linkje naar dit artikel of delen via social media wordt gewaardeerd:

Lees ook:


Schuiven naar boven