Middeling belasting

Middeling kan u veel geld opleveren: met de middelingsregeling kunt u uw inkomen middelen over 3 aaneengesloten jaren. Vervolgens berekent u hoeveel belasting u per jaar moet betalen. Zijn de nieuwe belastingbedragen lager dan die van de eerdere aanslagen? Dan heeft u recht op een teruggaaf. Hulp krijgen bij het aanvragen van middelen kan via Taksgemak.

De middelingsregeling is zeker handig voor mensen met een wisselend inkomen. Door het inkomen te middelen over meerdere jaren kunt u zo belasting terugvragen want dan betaalt u over een groter deel van uw inkomen belasting in de lagere belastingschijven.

We zouden het zeer op prijs stellen als je een link naar dit artikel zou willen delen, zodat geïnteresseerden het gemakkelijk kunnen vinden:

Lees ook:

Schuiven naar boven