Belastingaangifte zonder DigiD?

De belastingaangifte kan worden gedaan door in te loggen bij de Belastingdienst met een DigiD. Helaas is niet iedereen in het bezit van een DigiD. Veel mensen zijn hun wachtwoord of gebruikersnaam kwijt en kunnen daardoor niet inloggen. Een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord aanvragen kan met gemak twee weken duren. Heel lastig wanneer u te maken hebt met een deadline. En laat dat nu net het geval zijn bij het doen van de belastingaangifte. Gelukkig is er ook een makkelijke manier om aangifte te doen zonder een DigiD.


Of het nu gaat om de aangifte inkomstenbelasting of een andere aangifte. Een goede en betrouwbare belastingadviseur heeft geen DigiD nodig om de aangifte te kunnen doen. Dat komt doordat deze PKI-gecertificeerd zijn en daarmee aangifte kunnen doen voor elke persoon in Nederland, zonder DigiD. Wanneer u dus geen DigiD heeft, maar wel belastingaangifte wilt doen, kan dat gemakkelijk via een betrouwbare belastingadviseur.

Vraagt een belastingadviseur wel op en DigiD-code? Geef deze nooit af. Aangeraden wordt om de DigiD code voor uzelf te houden en met niemand te delen. In geen enkel geval.

Lees ook:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *