Makkelijk Bitcoins kopen via iDEAL

Via internet kan iedereen makkelijk via iDEAL Bitcoins kopen. Bitcoin is een vorm van elektronisch geld dat bestaat sinds 3 januari 2009. Er kan op een groeiend aantal plaatsen worden betaald met Bitcoins. Zo worden ze geaccepteerd in steeds meer webwinkels, maar ook in gewone winkels.

Het aantal Bitcoins dat in omloop komt is gelimiteerd tot een maximum van 21 miljoen. Hierdoor zal de waarde van Bitcoins niet uitgehold kunnen worden, zoals met gewone valuta wel gebeurt door ze bij te drukken. Ze kunnen alleen worden uitgegeven door de eigenaar. Ook kunnen ze nooit meer dan één keer worden uitgegeven door die eigenaar.

Bitcoins geven de mogelijkheid om betalingen te doen zonder tussenkomst van een bank of andere financiële instelling. Een betaling doen of ontvangen is zo simpel als het sturen van een e-mailbericht. De Bitcoins zijn gelinkt aan een bepaald Bitcoin adres in een portemonnee. Vanuit deze portemonnee kan een betaling plaats vinden.

We zouden het zeer op prijs stellen als je een link naar dit artikel zou willen delen, zodat geïnteresseerden het gemakkelijk kunnen vinden:

Lees ook:

Schuiven naar boven