Wat is MaxCoin?

Na de BitCoin is er nu ook de MaxCoin. De man achter deze munt is Max Keiser, een bekend Amerikaans presentator. De lancering van de munt vond plaats op 6 februari 2014. De MaxCoin dient net als de BitCoin te worden gemined met behulp van de rekenkracht van een computer. Meer MaxCoins info via deze website te verkrijgen!

Uiteraard kunnen MaxCoins ook gewoon via verschillende websites tegen een andere valuta worden verkregen.

Wie is Max Keiser?
Max Keiser was altijd al een groot voorstander van de BitCoin. Hij is een Amerikaans journalist en presentator en woont momenteel in Londen. Zijn strijd tegen de bankensector, en dan met name om zijn strijd tegen de bankiers is zeer bekend in zowel Amerika als Engeland. Hij heeft ooit eens gezegd dat wanneer hij verantwoordelijk zou zijn voor de Londense economie, hij deze volledig zou baseren op bitcoins. En nu heeft hij dus zijn eigen munt! De MaxCoin.

We zouden het zeer op prijs stellen als je een link naar dit artikel zou willen delen, zodat geïnteresseerden het gemakkelijk kunnen vinden:

Lees ook:

  • Geen gerelateerde berichten
Schuiven naar boven