Flink besparen op de wekelijkse boodschappen

Er is onderzoek verricht naar aanbiedingen in de grotere supermarkten. Zo werden folders waarin aanbiedingen stonden vergeleken. Het ging hierbij niet alleen om aanbiedingen van voeding maar ook om kortingen op bijvoorbeeld waspoeder en schoonmaakartikelen.

De conclusie was dat de supermarkten de hoogste kortingen geven op huishoudelijke producten. Deze zijn bovendien zo vaak in de aanbieding dat het zonde is om voor deze producten het volle pond te betalen.

Het loont dus om de folders van verschillende supermarkten te bekijken. Gemiddeld ben je dan 33% goedkoper uit!


Was dit artikel waardevol? Het kopiƫren van dit artikel is niet toegestaan. Linkje naar dit artikel of delen via social media wordt gewaardeerd:

Lees ook:


Schuiven naar boven